طرفداران چوبه دار ساز محیط زیست

چندی پیش عکسی منتشر شد که در آن چند  زن طرفدار محیط زیست مقوایی در دست گرفته بودند با این نوشته: «شکارچی قاتل است، چه با مجوز، چه بی مجوز».

چه فرض کنیم که این افراد به تبعات نکته ای که در صدد اثباتش هستند آگاه نیستند و فقط در صدد هستند که قبح شکار را برجسته کنند، و چه اینکه واقعاً معتقدند شکارچی قاتل است، تغییری در نتیجۀ حاصله که خلط مسئلۀ حفظ محیط زیست با جنایت است، نمی دهد. از بین بردن محیط زیست و شکار غیر قانونی جرم است و مکافاتش معلوم است. این جرم هیچ ربطی به قتل یا امنیت ملی ندارد و با هیچ وصله ای به آنها نمی چسبد. شکار قانونی که اصولاً جرم نیست و مکافات ندارد، بلکه اصرار به مجازات شکارچیان قانونی است که مستحق مجازاتند. مجازات این افراد مثل این است که قصاب را مجازات کنیم که چرا گاو را کشته است. اگر هم از دست قانون ناراحتیم و قبولش نداریم چرا دق دلی را سر کس دیگری خالی می کنیم و شکارچی با مجوز را می فرستیم پای چوبۀ دار؟

هنوز یادمان نرفته که نگرش افراطی چه بر سر زورگیران تهرانی که از بد یمنی روزگار ویدئوشان سر از اینترنت درآورده بود، آورد. بستندشان به جرم مفسد فی الارض و فرستادندشان روی چوبۀ دار. خیالتان راحت می شود اگر بگیرند شکارچی پلنگ یا گوزن زرد را وسط دروازه غار دار بزنند؟ امنیت ملی تان تامین می شود؟ حس محیط زیست پرستی تان اغنا می شود؟

می خواهم صد سال آزگار سر به تن محیط زیست نباشد با این طرفداران چوبۀ  دار سازش.

4 Responses to طرفداران چوبه دار ساز محیط زیست

  1. دوستدار سقراط says:

    حسین جون خودتو کنترل کن برادر زیادی عصبانی نشو

    • حسین says:

      شانس آوردن این بار تو واسطه شدی. وگرنه خین و خین ریزی شده بود.
      بده از اون جام سقراط ما هم یه قلپ بزنیم فشارمون بیاد پایین.

  2. خیلی معروفه که میگن مردم ایران خیلی مهمون نواز و مهربونند. البته این تعاریف داره کمتر و کمتر میشه اما وقتی با همین مردم مهربون و مهمان نواز زندگی می کنی می بینی یک خشونت خاصی حتی در روابط ساده روزانه اشون دارند. ما مردم ایران به خاطر چیزهای ساده دعوا می کنیم و حتی بعضا آدم می کشیم حتی وقتی می دونیم که این کار به قیمت جون خودمون تموم میشه. راه حل های مطرح برای مشکلات اجتماعیمون هم وضعیت بهتری نداره.
    ای کاش ده ها سال نیروهای فکری ما به سمت و سویی می رفتند و بروند که تئوری های جدیدی برای مدل زندگی و نگاه ما بدهند. تئوری هایی که بدون خشونت و با ابزارهای طبیعی، مشکلات را حل کنند و یا اصلا آن مشکلات به وجود نیایند.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: